Folkekøkken med stegt flæsk og persillesovs fredag den 19. juni 2015


 

Den danske nationalret, stegt flæsk og persillesovs, blev sat på bordet den 19. juni 2015
Introduktion til denne herlige ret.
Man lytter til introduktionen ---
Og smiler, forhåbentlig i forventning om hvad den næste times tid vil bringe!
Se bare Sørens brede grin.
Ventetid.
Ventetiden fordrives med en kølig pilsner.
Ventetiden fordrives med 2 kølige pilsner.
Connie peger fingre.

(Husk på, Connie -- når man peger med een finger på fotografen, så peger mindst 4 fingre tilbage mod en selv).

Ventetiden er forbi -- så er der flæsk på bordet.
Luyieng overvåger.
Peter pakker resterne ned -- sandsynligvis til hans fir'benede ven hjemme i Ajstrup.
Bente har kokkereret en kage!! --
En hjerteskærende sund squash-kage, næsten uden kalorier og med sunde ingridienser.ww
Prøvesmagning.
Og her er Hannes private prøvesmagning.

Kagen blev godkendt med 5 kokkehuer.

<til toppen>