Hamborgryg, aspargessovs og grønt, ÅBVs folkekøkken fredag den 4. oktober 2013


 

Her ses hjernetrusten i køkkenet, anført af den erfarne chefkok John Knudsen, der styrer de kulinariske begivenheder med hård hånd.

En stor tak til John for indsatsen.

-- og her ses de menige kartoffelskrællere. At dømme efter deres afslappede attitude må man gå ud fra, at de er færdige med kartoffelskrælningen.
Et glimt fra køkkenet hvor hamborgryggen stortrives sammen med "det grønne".
Peter byder velkommen --
-- til buffeten, hvor hamborgryggen venter.
Mere hamborgryg --
-- og så skal bordet plyndres.
-- Plyndring
Fra bordene.
Fra bordene.
Fra bordene.
Fra bordene.
Fra bordene.
Fra bordene.
-- og efter dyreryggen er der dømt kaffe, Kjeldsens småkager og Bentes hjemmelavede squash kage.
-- Og her ses en af ÅBVs sponsorer og betalende gæst til hamborgryg-seancen, Per Iversen, (PIV).

Bemærk det uudgrundelige blik, Per er (vistnok)pokerspiller i fritiden?

<til toppen>