Den 1. juni inviterede ÅBVs Venner på den gode
danske ret "Forloren Hare". Denne smagfulde ret blev tilberedt af (mindst) 2 gæste/stjernekokke, Henri Sørensen og John Knudsen med Peter Gravesen som ekstern rådgiver. Her ses det glade trekløver -- 3 gu da tralala -- 3 glade gutter, (direkte oversat fra fransk).
|
|
Henri styrer haren | |
Ventetid - ÅBVs sultende medlemmer er dukket op med krav om forloren hare i rå mængder |
|
Peter introducerer | |
Haren serveres - og så går det stærkt | |
En hare er et hurtigt dyr, men så hurtig troede
man ikke at dette sky dyr kunne forsvinde fra fadene -- Her ses de sidste spor af haren! |
|
De sørgelige rester -- nu er der kun et par bedrøvelige hasselbach kartofler tilbage. | |
Fra bordene | |
Fra bordene | |
John tømmer tegnebogen i en god sags tjeneste | |
Ib med sit lune smil | |
Hans reklamerer med "67" -- er det hans alder? | |
Forbrødring mellem mesterkokken og køkkenskriveren | |
Et skummelt "sidste-billede" af seancen med den
hurtige og forlorne hare. Morale: |
|
|
|
Den opmærksomme bruger/læser af aabv.dk skal ikke snydes for
dette billede af chefkok Henris veltrimmede
køkken-krop, der tydeligt signalerer hvem der bestemmer. Bemærk den truende attitude med kagerullen.
|