Aarhus den 2. september 2019

Søren, mindeord


 

Søren Jensen, en af bordtennisklubben ÅBVs gamle koryfæer, er pludselig død i en alder af 79 år.

Søren blev bisat den 22. august fra Vestre Kirkegård.


Søren kom oprindelig fra Randers, men i en ung alder rejste han til Aarhus for at søge "byens lys", og i en del år var han ansat ved byens stolthed, Ceres Bryggerierne. Desuden har han været omkring Thulebasen på Grønland i en kontraktperiode, og som Søren sagde: "Der var ikke meget lys i polarnatten, men jeg fik spillet en masse kort".

Søren var et multitalent indenfor sport, håndbold, fodbold, tennis - og så selvfølgelig bordtennis. Sportsligt kunne Søren have nået mere, men han var ikke tilhænger af hård træning og lange løbeture, han var mere til fest og farver, men ved utallige stævner har han ikke desto mindre hjemtaget et hav af præmier, samt i en årrække været ankermand på ÅBVs 1. Divisionshold i Veteran bordtennis.
Desværre begyndte det at knibe med vejrtrækningen de sidste år, og Søren droslede ned på træningen og spillede kun få kampe til sidst, mest for  alibiets skyld, som han sagde.

Vi vil især huske Søren for hans altid gode humør. Med et forslidt udtryk kan man sige, at han, om nogen, kun talte de lyse timer.

Ved bisættelsen sagde præsten blandt andet:
"Søren var et udadvendt og selskabeligt menneske, der havde nemt ved at komme i kontakt med andre mennesker. Hvis han stod alene på en fremmed banegård i en fremmed by, ville han i løbet af få minutter falde i snak om vind og vejr og løst og fast med alle mennesker omkring ham".

Det kunne ikke være sagt mere rigtigt.

Æret være Sørens minde.

 

På vegne af ÅBV

Manfred Sørensen