Kære alle                       

 

 

Genåbning af bordtennis i ÅBV den 7. maj 2021

 

Ifølge genåbningsplanen for indendørs idræt, kan vi alle begynde at spille bordtennis fra på fredag den 7. maj 2021. Der gælder dog følgende restriktioner:

 

Forsamlingsloftet hæves fra 10 til 25, (Følger det indendørs forsamlingsforbud). Bliver vi mere end 25 kan vi dele i 2 x 25. Jeg vil derfor foreslå at dem der bruger omklædningsrum 2 spiller i venstre halvdel af kælderen, og dem der klæder om i omklædningsrum ’dommer’ spiller i højre halvdel af kælderen. Damerne i nr. 3 kan spille hvor de vil. Skulle der komme under 25, kan vi jo så slå det hele sammen, så ligner det noget fra før 11. marts 2020. Godt det ikke er en bokseklub, så var det kun dem over 70 der kunne begynde. Dem under 70 og over 18 måtte så vente til 21. maj.

Ved brug af omklædningsrummene skal der være 4 m2 pr person, så jeg vil tro det er 8 i nr. 2 og 10 i ’dommer ’. Jeg vil prøve at låne et ekstra omklædningsrum. Der skal stadigvæk vaskes borde af.

 

Der er krav om mundbind ind til man er i bordtenniskælderen omklædt.

 

Der skal forevises Coronapas, hvilket betyder:

 

                             At man er færdigvaccineret (Det er man 14 dage efter at man har fået anden vaccinedosis.)

                             Man er blevet testet negativ (pcr eller antigen (lyntest)). Testudførelsen må ikke være mere end 72 timer gammel,.

                             Dokumentation for tidligere smitte med Covid 19, ved at vise testsvaret fra den positive test, den skal være foretaget inden for de seneste 6 måneder

 

For at være lidt på forkant med det hele vil jeg gerne be’ jer om en tilkendegivelse af, hvilke af følgende dage i kommer og spiller, 7/5, 10/5, 12/5 og 14/5, og hvilken form for corona pas i medbringer. Jeg vil være glad for et svar. Da jeg sidst spurgte om i stadigvæk var medlem af ÅBV, fik jeg svar fra lige godt en tredjedel af de 75 der står på medlemslisten pr. 31/12 2020, og hvis det er udtryk for hvor mange medlemmer vi er, får vi nok et problem.

 

Kh

Kim

                                                         

 

Derudover skal Sundhedsstyrelsens seks generelle råd for at forebygge smittespredning i videst muligt omfang overholdes:

 

· Vask hænder tit, eller brug håndsprit.

· Host eller nys i ærmet.

· Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt.

· Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen.

· Hold afstand og bed andre tage hensyn.

· Gå i selvisolation, hvis du har symptomer på covid-19, er testet positiv eller er nær kontakt til en person smittet med covid-19.  

 

 

...

[Meddelelsen er forkortet]  Se hele meddelelsen